Läs om och få hjälp med

Borgensavtal

Borgensavtal

Dokument för ökad finansiell säkerhet

Borgensavtal (eller borgensförbindelse) är en handling som förbinder en eller flera parter att betala för någon annans räkning. Den som lämnar borgen kallas Borgensman, vilket inte ska sammanblandas med Borgenär (den som har rätt att få betalningen).
Avtalssignering

Behöver du Borgensavtal?

Vi hjälper dig att upprätta, granska eller utveckla Borgensavtal.

Några vanliga områden att reglera i ett Borgensavtal är

  • Borgensupplägg
  • Begränsningar i borgen
Om ni funderar på att upprätta och ingå ett Borgensavtal, ska ni noga tänka över om det är lagom omfattande utifrån såväl borgenärens som borgensmannens perspektiv, om det är rimligt att begränsa den och om det går att komplettera med andra lösningar. Tänk även på att det finns fler upplägg än ett borgensåtagande för att ge borgenären tillräcklig ekonomisk trygghet.

Ett gott råd är att ta tag i dessa frågor så tidigt som möjligt.

Juridikguiden

Borgensavtal ligger inom affärsjuridikens område. God affärsjuridik är avgörande för ett framgångsrikt företagande. Därför har vi tagit fram Juridikguiden som innehåller tips och verktyg så att ni kan komma igång eller vidareutveckla ert affärsjuridiska arbete.
Underskrift av avtal
Vill du göra rätt från början och slippa kostsamma misstag? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi gör det både enklare och säkrare att upprätta Borgensavtal och andra juridiska dokument och du undviker komplikationer du inte vill råka ut för.

Affärsutveckling

Utveckla dina affärer och avtal tillsammans med oss

Affärsrådgivning

Gör det svåra lite enklare med oss som bollplank i avtalsfrågor

Avtalsupprättande

Säkra affären med våra trygga avtal

Avtalsgranskning

Säkra upp de små detaljerna med vår granskning

Förhandling

Lyckas bättre med vårt förhandlingsstöd

Vår avtalsprocess

Kontakta oss

Hör av dig till oss, gärna via formulär eller mejl så bokar vi in ett kostnadsfritt samtal om Borgensavtal

Kostnadsfritt samtal

Vi inleder med ett kostnadsfritt samtal om Borgensavtal där vi träffas fysiskt, online eller över telefon.

Prisförslag och handlingsplan

När vi vet mer om era behov, önskemål och förutsättningar kring ert Borgensavtal, återkommer vi med förslag på pris och tillvägagångssätt.

Leverans

När vi kommit överens om en handlingsplan utför vi uppdraget i nära dialog med dig, för att säkerställa att du får det Borgensavtal du önskar.

Din personliga avtalsjurist

När du vänder dig till avtalsjuristen.se, får du hjälp av Linus Paulsson, utbildad jurist med erfarenhet av företagande, affärsjuridik och avtal sedan 2009. Linus Paulsson driver själv både juridisk verksamhet och startup och har länge arbetat med allt från egenföretagare till välkända bolag och kedjor.

Jag brinner för att hjälpa företag och företagare att lyckas med sina affärsverksamheter och eftersom jag själv är företagare har jag lätt att sätta mig in i och förstå mina klienters situation.I min roll som avtalsjurist och affärsjurist får jag utveckla affärer, ge värdefulla råd, gräva ner mig i avgörande formuleringar och stötta företag i förhandlingar.Låt oss ta ett samtal och se om det finns något jag kan hjälpa till med.

Avtalsjurist Linus Paulsson
Avtalsjurist Linus Paulsson, LL.M

Juridikguiden

Affärsjuridik är viktigt för din verksamhet. Därför har vi tagit fram Juridikguiden som innehåller tips och verktyg så att ni kan komma igång eller vidareutveckla ert affärsjuridiska arbete.

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Att kontakta oss är första steget till en lyckad affär. Lämna dina uppgifter nedan så återkommer vi så snart vi får tillfälle.

Hämta Juridikguiden

Vad kul att du är intresserad av vår Juridikguide! Fyll i dina uppgifter så skickar vi den till dig.

Tack för meddelandet

Tack!

Vi skickar Juridikguiden till din e-postadress inom ett par minuter.

Juridikguiden från JUSTUM AB